Oud Nieuws

Hier vindt u een overzicht van de optredens die wij inmiddels achter de rug hebben. In een aantal gevallen is een verslag aanwezig. U kunt deze openen met Acrobat Reader. Mocht u niet over dat programma beschikken, dan kunt u dat hier downloaden:

11 februari 2017: Medewerking aan een concert van het Westlands Mannenkoor in de net gerrenoveerde Regenboogkerk (voorheen Rehobothkerk en daarvoor gewoon de 'Gereformeerde Kerk') in Honselersdijk. Het was een benefietconcert ten bate van het ÷hms-orgel dat in deze nieuwe kerk staat.

29 januari 2017:
Medewerking aan de serie 'Oude Kerk Klassiek' in de Oude Kerk in Naaldwijk met een operetteprogramma samen met onze vrienden Waldin Roes, Johan van Oorschot en Augusto Valenca. Onze grote vriend pianist Bert Nicodem was helaas door de griep geveld. Hij werd vakkundig vervangen door Martin van Broekhoven.


27/30 december 2016: Koorreis naar Koblenz, Boppard en Remagen met concerten in de Apollinariskirche in Remagen en de Kastorkirche in Koblenz.
M.m.v. Marco Bakker - bariton, Wendy Krikken - sopraan, Arthur Postma - piano, Aarnoud de Groen - Orgel en blaaskwintet Hi-Five
Het geheel onder leiding van Dirigent: Gerard Brešs

17 december 2016: Kerstconcert met WKV Musica in de Bartholomeuskerk in Poeldijk. We deden het concert van de dag ervoor nog eens dunnetjes over, met bijna dezelfde line-up als gisteren. Weliswaar zonder Jorge, Petra en Jeroen, maar mŤt het vocaal ensemble Orpheus uit de OekraÔne. Deze avond was een feest!

16 december 2016: Kerstconcert met Westlandse Koorvereniging Musica, Petra Berger (sopraan), Jorge Castro (tenor), Wendy Krikken (sopraan), Jasper Leever (bas) Jan Vayne in de Oude Kerk in Delft. Zoals vanouds zaten we weer met een geweldige groep muzikanten op het podium.  Benno werd vakkundig vervangen door Mark Tersteeg, en ook Arthur Postma op toetsen en Jeroen Nieuwint waren weer van de partij, evenals een koperkwintet onder leiding van Peter van Dinther en Reinilde Zeverbergen op harp. Het geheel uiteraard onder leiding van Gerard Brešs.

13 december 2016: Kerstconcert met WKV Musica in de Grote Kerk in Breda. Een weekje vroeger dan vorig jaar, omdat in de week voor kerst het Glazen Huis in Breda stond, met alle drukte van dien direct naast de kerk.

9 december 2016: Kerstconcert met het Volendams Vocaal Ensemble in pop- en cultuurhuis PX in Volendam. Aan dit concert werkten verder mee sopraan Lida Hoekstra en koor Westkapelle. De muzikale leiding was in handen van dirigent Jan Keizer. Voor meer informatie zie de flyer.

11 september 2016: Optreden tijdens de Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk. Het thema van de tentoonstelling was deze keer 'Hollandse Meesters'. Het was er warm en druk, maar gezellig. Als vanouds sloten we af met een biertje op het terras.

5 juni 2016: Op deze zondagochtend begeleidden we het Volendams Operakoor tijdens een bijzondere mis in de St. Vincentiuskerk in Volendam. In deze mis werd herdacht dat het 100 jaar geleden was dat Volendam en de omliggende dorpen getroffen werden door een watersnoodramp. Verder werd ook nog een andere bijzondere gebeurtenis herdacht, namelijk de oprichting van het Volendams Opera Koor, inmiddels alweer 65 jaar geleden. Sopraansoliste was Zofia Cieszynska, achter de piano zat Jorrit van den Ham en het geheel werd uiteraard weer in goede banen geleid door Peter Schlamilch.

29 april t/m 6 mei 2016: Op 30 april vlogen we (met KLM, wat ons zeer goed beviel) en in het gezelschap van Anke, Quirine en Celia naar Budapest, voor 'Zingen in Hongarije', alweer een mooi koorproject van IC Productions, waaraan Hi-Five medewerking mocht verlenen. Eenmaal in Budapest aangekomen kwamen we al gauw onze vrienden sopraan Wendy Krikken, organist Aarnoud de Groen, pianist Arthur Postma met zijn vriendin Sonja en dirigent Gerard Breas met zijn vrouw Lenie tegen. Met hen hebben we veel moois gezien, genoten van een prachtige stad en heel veel gelachen.  We mochten het koor begeleiden bij concerten in de Stephansbasiliek en de Matthiaskerk in Budapest en in de St. Rokuskerk in Szeged. Een prachtige reis om nooit te vergeten!

10 april 2016: Op zondagmiddag 10 april 2016 organiseerden het Zoetermeers Dameskoor en Zoetermeers Koor Invasion een concert in de grote zaal van het Stadstheater van Zoetermeer met het niet alledaagse thema “Gek met Ouderen”. Behalve door de beide vaste pianisten, Ton van Gool en Leonardo Valiante, werden de koren muzikaal ondersteund door Blaaskwintet Hi-Five. De algehele leiding was in handen van dirigent Hans de Wit. Een bijdrage van Omroep MAX maakte het mogelijk een door velen geliefde zangeres voor dit concert te contracteren: Willeke Alberti wist na de pauze met haar combo als geen ander te zorgen voor een gezellige sfeer. 

8 april 2016: Op vrijdagavond 8 april 2016 vierde WKV Musica haar 25-jarig bestaan met een groots jubileumconcert in de Sint Jan de Doperkerk in Wateringen.  Samen met de solisten Wendy Krikken, Petra Berger en Jasper Leever, organist Aarnoud de Groen, pianist Arthur Postma, toetsenist Peter Bontje, de blazers van Hi-Five en Gerard BrŽas op de bok gaf het koor een prachtig concert in een uitverkochte kerk. Foto's zijn te bekijken op de website van WKV Musica.

6 maart 2016: Op deze regenachtige zondag hebben we samen met Waldin, Bert, Augusto en Johan door het brengen van 'Ein Mittag in Wien' veel mensen in de Hoekstee in Hoek van Holland toch een zonnige middag bezorgd.

24 februari 2016:
Op deze woensdag speelden we het Ave Maria van Schubert in de uitvaartdienst van onze grootste fan, Ans Hendriks. Het was al jaren een grote wens van haar dat we, als het eenmaal zover was, dit Ave Maria zouden spelen. Fijn dat we dit voor haar en voor haar zoon, onze oud-hoboÔst Frank, konden doen.

18 en 19 januari 2016:
Hoewel we op deze data geen concert gaven, zijn ze toch de moeite waard om te vermelden. Op maandag 18 januari stapten we namelijk in ons (gehuurde) busje voor een bezoek aan Keulen, waar die avond in de KŲlner Philharmonie de Canadian Brass zou optreden. Ons bezoek aan dit concert was nog ter gelegenheid van Anja's 50e verjaardag. Na een kort maar geweldig concert, een 'meet en greet' in de hal en (uiteraard) een bezoek aan een Bierstube waren we blij dat we logeerden in een hotel op loopafstand van de Philharmonie. Het prachtige uitzicht op de Rijn zagen we de volgende ochtend pas....

22 december 2015:
In de Grote of Onze Lieve Vrouwekerk in Breda mochten we het kerstconcert met Musica nog eens dunnetjes over doen. Deze keer met sopraan Margareth Roest, het OekraÔense vocaal ensemble Orpheus, Peter Bontje achter de digitale toetsen en Aarnoud de Groen aan het (prochtige) orgel van de Grote Kerk (zelfs het in het orgel ingebouwde klokkenspel liet hij geweldig klinken). In het zuiden des lands schijnt men geen traditie van gemengde koorzang te kennen. Voor veel bezoekers (de kerk zat vol) dus een eerste kennismaking. En die was geweldig! Volgend jaar weer?

19 december 2015: We werkten mee aan het kerstconcert van de Westlandse koorvereniging Musica in de Bartholomeuskerk in Poeldijk. Onder leiding van de altijd inspirerende Gerard Brešs werd het een geweldige avond, waaraan verder meegewerkt werd door sopraan Wendy Krikken, pianist Jan Vayne, organist Aarnoud de Groen, toetsenist Arthur Postma, vocaal ensemble 'Orpeus' uit Oekraine en koperkwintet 'Osiris'.

15 november 2015: Wederom mochten we meewerken aan het zondagochtendconcert in De Doelen in Rotterdam, met (ook wederom) als titel: 'Ein Morgen in Wien'. Het recept is inmiddels beproefd en de zaal was (wederom) goed gevuld. Met sopraan Waldin Roes, tenor Augusto Valenca, bariton Johan van Oorschot en pianist/arrangeur Bert Nicodem werd het weer een feestje!

14 november 2015: We verleenden in het Theater Zuidplein in Rotterdam  medewerking aan het jubileumconcert van het koor van de DaniŽl den Hoed-kliniek in Rotterdam: 'Chapeau'. Het was een mooi concert, waarin we behalve van het koor ook mochten genieten van zangsolisten Wendy Krikken (sopraan) en Marco Bakker (bariton). De avond stond onder leiding van dirigent Eric van Dalum.

25 oktober 2015: Op deze mooie zondagmiddag brachten we op uitnodiging van de Stichting Westland Cultuurweb het operetteprogramma ook in het Westland, namelijk in de Oude Kerk in Naaldwijk.  Met een heerlijk zonnetje door de kerkramen en een heerlijk volle kerk hebben we samen met Waldin Roes, Augusto Valenca, Johan van Oorschot en Bert Nicodem een prachtig concert gegeven waarmee we de bezoekers een leuke 'middag in Wenen' hebben bezorgd.

11 oktober 2015: Ein Mittag in Wien; wederom gaven we een operetteconcert in verzorgingstehuis Humanitas Akropolis in Rotterdam. Medewerkenden waren: Waldin Roes (sopraan), Augusto Valenca (tenor), Johan van Oorschot (bariton), Bert Nicodem (piano) en natuurlijk blaaskwintet Hi-Five.

2 oktober 2015:
Op deze vrijdagavond verleenden we medewerking aan het jubileumconcert (70 jaar) van het Prinsenstad Mannenkoor in de Vierhovenkerk in Delft. Het was de vierde keer dat we een lustrumviering van dit koor mee mochten maken. Dirigent Jan Dik bracht het koor weer tot een prima prestatie. Jammer dat het de laatste keer was. Het koor heeft vanwege de hoge gemiddelde leeftijd van de zangers (80+) besloten om geen grote concerten meer te geven. We zijn er trots op dat we het laatste grote concert mee mochten maken.

24 tm 27 september 2015: Op uitnodiging van ICProductions gingen we op concertreis naar Berlijn, voor de begeleiding van een projectkoor dat ook nu weer onder leiding stond van Gerard Brešs. Verder reisden mee: sopraan Sae-jeong Kim, pianist Arthur Postma en organist Aarnoud de Groen.  In een zonovergoten Berlijn, waar in dat weekend ook de jaarlijkse marathon werd gelopen, gaven we op zaterdagavond een mooi concert in de Passionskirche en werkten we op zondagochtend mee aan een kerkdienst in de Gedšchtniskirche. Een prachtig weekend, met veel gezelligheid en leuke mensen!

20 september 2015: Op deze zondagochtend werkten we mee aan een Heilige Mis in Volendam, uiteraard samen met het Volendams Operakoor. Benno en Pieter waren beiden verhinderd, maar zij werden kundig vervangen door Mark Tersteeg en Martine van der Spek. Verder werkten aan deze Mis mee: sopraan Caroline Stam, tenor Jeroen de Vaal en organist Gustaaf Schulz.

5 juni 2015:
Op deze avond werkten we mee aan het jubileumconcert van Mannenkoor EMM in 's-Gravenzande, onder leiding van dirigent Freek Elbers. Het 95-jarig mannenkoor en de bariton David Visser werden behalve door Hi-Five ook begeleid door pianiste Marie Searles.

2 tm 9 mei 2015: Op uitnodiging van ICProductions reisde Hi-Five naar ItaliŽ om samen met organist Wim Loef en pianist Arthur Postma de muzikale begeleiding van een projectkoor te verzorgen. De Westlandse sopraan Wendy Krikken soleerde in diverse concerten en voor deze reis was ook trompettist Wolkenfelt aan het gezelschap toegevoegd. Op het programma stonden concerten en korte optredens in de steden VenetiŽ, Verona en Tienne. De muzikale leiding was in goede handen bij dirigent Gerard Brešs. Op 30 april plaatste het AD een interview met Gerard Brešs en Wendy Krikken dat u hier kunt lezen.

7 maart 2015:
Op deze zaterdagavond werkten we mee aan een concert van het Volendams Opera Koor in de Bartholomeuskerk in Voorhout. Hoewel het niet helemaal uitverkocht was (veel Voorhoutenaren hebben een geweldige avond gemist!) hebben we met onze Volendamse vrienden en de Amerikaans/Rotterdamse sopraan Dorothy Grandia heerlijk gemusiceerd. Achter de piano zat Jorrit van der Ham en het geheel stond als vanouds weer onder leiding van dirigent Peter Schlamilch.

1 maart 2015: Ein Mittag in Wien in de Hoekstee in Hoek van Holland. Naar aanleiding van het succes van 31 mei 2014 waren we wederom te gast in Hoek van Holland. Een zaal vol 'Hoekenezen' genoot van de mooie operettemuziek van Lehar, Strauss en andere componisten, prachtig gearrangeerd voor piano en blaaskwintet door Bert Nicodem, die ook de pianopartij voor zijn rekening nam. Als zangsolisten waren Waldin Roes (sopraan), Augusto Valenca (tenor) en Johan van Oorschot uiteraard weer van de partij.

24 december 2014: We werkten mee aan de kerstnachtdienst in de Grote Kerk in Den Haag. De andere muzikale medewerkers waren Solistenkwartet Casuquo (sopraan Merel van Geest, alt Petra Ehrismann, tenor Leon van Liere en bas Frans van Rooijen, begeleid door pianiste Gerrie Meijers) en singer-songwriter Hanneke Laura, die zichzelf begeleidde op gitaar en ook begeleid werd door pianiste Ada Drost.

7 december 2014: We waren ontzettend blij en trots dat we dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer het operetteprogramma 'Ein Morgen in Wien' mochten begeleiden in de grote zaal van de Doelen in Rotterdam. We deden dat uiteraard weer samen met pianist Bert Nicodem, die ook de arrangementen heeft gemaakt. De zaal was weer goed gevuld, zodat de vocale prestaties van sopraan Waldin Roes, tenor Augusto Valenca en bariton Johan van Oorschot goed tot hun recht kwamen.

23 november 2014: Op deze zondagmiddag waren we wederom te gast in verzorgingstehuis Humanitas Akropolis in Rotterdam, waar wij voor de bewoners het Doelen-operetteprogramma van 2014 hebben gebracht, samen met pianist Bert Nicodem, sopraan Waldin Roes, tenor Augusto Valenca en bariton Johan van Oorschot.

9 november 2014: Door locaal cultuur centrum (LCC) De Larekamp in Rotterdam-Charlois waren we uitgenodigd om ons operetteprogramma te brengen. Uiteraard hebben we dat weer met veel plezier gedaan. Met Waldin Roes, Bert Nicodem, Johan van Oorschot en Augusto Valenca hebben we de vele aanwezige Rotterdammers een leuke middag bezorgd. Jammer dat De Larenkamp in 2015 gesloten moet worden. Wij hebben er een fijne middag gehad.

31 mei 2014:
 Ein Abend in Wien, een zaterdagavondconcert in de Hoekstee in Hoek van Holland ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Hoek van Holland. Met onze operettevrienden Waldin Roes, Bert Nicodem, Johan van Oorschot en Augusto Valenca hebben we nu ook eens in 'de Hoek' kunnen optreden. Het was een leuke avond met een zaal vol enthousiaste mensen.

Verder was dit ook de eerste keer dat we een concert gaven met onze nieuwe hoboÔst Benno Simonis. We kenden hem natuurlijk al jaren van eerdere invalbeurten, maar nu was het voor het eerst voor het 'echie'. We hebben van zijn spel en van zijn humor genoten en alle Hi-fivers hopen dan ook dat hij nog jaren blijft!

12 en 13 december 2013:
Een serie van vier kerstconcerten in de Oude Kerk in Delft. Onder leiding van dirigent Gerard Brešs werkten behalve Hi-Five (met Mark Tersteeg op hobo) ook mee: de koren Concertante en Musica, het koperkwintet van Peter van Dinther (allen voormalige leden van de Marinierskapel), toetsenist Arthur Postma, bassist Jeroen Nieuwint, pianist Jan Vayne, Ernst DaniŽl Smid, Pearl Jozefzoon en LA The Voices. Foto's van deze concerten kunt u bekijken via de website www.delftopzondag.nl.

8 december 2013:
Ein Morgen in Wien, een zondagochtendconcert in de Doelen in Rotterdam. We zijn nog steeds ongelooflijk trots dat de organisatie ons na het succes van 2012 weer uitnodigde om samen met pianist Bert Nicodem diverse zangsolisten te begeleiden. Onze goede vriendin sopraan Waldin Roes was uiteraard weer van de partij, evenals tenor Augusto Valenca en bariton Johan van Oorschot.

Voor heel Hi-Five had dit concert een extra lading, omdat het de laatste keer was dat Frank als vaste hoboÔst in Hi-Five mee speelde. Na vijftien prachtige jaren heeft Frank moeten besluiten om Hi-Five te verlaten, omdat hij onze activiteiten niet meer kan combineren met zijn werkzaamheden als dirigent van diverse orkesten. Frank, bedankt voor wat je in de afgelopen vijftien jaar voor ons betekend hebt!.

24 november 2013: Ein Mittag in Wien, een try-outconcert voor ons tweede Doelenconcert, in Humanitas Akropolis in Rotterdam., met onze operettevrienden Waldin Roes, Augusto Valenca, Johan van Oorschot en Bert Nicodem.

22 november 2013: Wij werkten (met Noor van de Wetering als vervangster voor Frank) mee aan een benefietconcert voor het Ronald McDonald-fonds, ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van dirigent Hans de Wit in Nicolaaskerk in Zoetermeer. Met medewerking van zangsolisten Ernst DaniŽl Smid, Rutger de Vries, Wendy Krikken en Marjolein de Wit en het Zoetermeerse koor Invasion werd het een muzikaal feest. De opbrengst was circa € 12.500 en voor Hans werd het feest extra groot toen hij door de burgemeester van Zoetermeer namens de Koning werd benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

7 - 18 november 2013: Concertreis naar Canada. Met onze goede vrienden van mannenkoor The Ambassadors gaven we in de omgeving van Hamilton, Ontario, weer een aantal mooie concerten. Een uitgebreid verslag vindt u op onze weblog.

20 tm 24 oktober 2013: Op uitnodiging van reisorganisatie International Cultural Productions uit Tilburg maakten we een heel bijzondere concertreis naar Sint-Petersburg (Rusland). Samen met organist Wim Loef en pianist Rob van Dijk mochten we daar een groot gemengd koor en de vocale solisten Maya Roodveldt (sopraan) en Ira Spaulding (bariton) begeleiden, waarbij het geheel onder leiding stond van de immer enthousiaste dirigent Gerard BrŽas. Drie geweldige concerten in respectievelijk de Smolny-kathedraal, de Kerk van de Verlosser op het Bloed en de Lutherse Kerk waren het resultaat. Overdag was veel tijd ingeruimd om deze prachtige stad te kunnen bekijken. Het was een geweldige en onvergetelijke ervaring! Het foto-verslag kunt u hier bekijken.

1 september 2013: Met een tweetal optredens op de Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk tijdens de feestweek van Naaldwijk begonnen we het nieuwe seizoen. We konden daar iets bijzonders presenteren: samen met gitarist Peter van Elswijk en toetsenist Arthur Postma speelden we een aantal nummers van de binnenkort uit te brengen cd 'Dubbelglas'. Deze cd bestaat uit allemaal oude successen van meestergitarist Harry Sacksioni. 

mei - juli 2013: In deze periode hebben we samen met gitarist Peter van Elswijk een dubbel-cd opgenomen, getiteld 'Dubbelglas'. Op deze cd staan allemaal werken van meestergitarist Harry Sacksioni, afkomstig van de albums die hij in de jaren zeventig opnam. Anja van den Bos heeft deze meesterwerkjes afgestoft en opgepoetst (ze maakte er nieuwe arrangementen voor) en het resultaat is geweldig. PiŤce de rťsistance is het twintig minuten durende 'Vensters', waarvan de naam van het nieuwe dubbelalbum (!) is afgeleid. Presentatie van dit album volgt in september. In dit album kunt u foto's van de repetities en de opnamen bekijken.

10 februari 2013: Op deze zondagmiddag werkten we mee aan een koffieconcert in de Dorpskerk, Achterweg 10 in Hoogvliet. Met Antoine Janssen als vervanger op de fagot speelden we in dit kleine kerkje voor een klein maar enthousiast publiek een selectie van musical- en operamelodieŽn. Voor de andere helft van het programma had de organisatie duo Licarbe (harp/sopraan) uitgenodigd.

20, 21 en 22 december 2012:Medewerking aan drie kerstconcerten van het Westlands Mannenkoor in respectievelijk Naaldwijk, Maasland en Rotterdam-Overschie. Met Lilian Farahani (sopraan) als soliste en haar oud-studiegenoten van het Koninklijk Conservatorium Kim Bosch (hobo) en Jantine Veenstra (fagot) als invallers in het kwintet gaven we drie mooie concerten met onze muzikale vrienden van het Westlands Mannenkoor. In oktober hadden we met hen een kerst-cd opgenomen, getiteld 'Hope was born'. Het programma van de concerten omvatte alle cd-werken plus enkele extra's. Kim en Jantine hielpen ons geweldig 'uit de brand', aangezien Frank wegens andere verplichtingen en Anja wegens plotselinge gezondheidsproblemen niet konden spelen. De piano werd als vanouds bespeeld door Joep Moonen, de algehele leiding was natuurlijk in handen van dirigent Hans de Wit.

20/23 december 2012: Onze hoornist Henk van den Bos bereikt op 20 december de leeftijd van 50 jaar. Tijdens de soundcheck in de Adrianuskerk werd hij door 140 mannen luidkeels toegezongen. Op zondag 23 december hebben we dat in huize Van den Bos nog eens dunnetjes over gedaan, in gezelschap van Henks familie en vrienden. Daarbij hebben we Henks rol in ons kwintet voor zijn gasten uitgebreid 'toegelicht'. Of Henk daar blij mee was betwijfelen we, maar een dergelijke 'roast' is inmiddels traditie wanneer kwintetleden deze eerbiedwaardige leeftijd bereiken, dus ook Henk moest eraan geloven. Heel jammer dat Anja door ziekte niet lijfelijk aanwezig kon zijn, maar via een video-verbinding kon ze toch iets van de feestelijkheden meebeleven.

12, 13 en 14 december 2012:Medewerking aan een reeks van zes kerstconcerten in de Oude Kerk in Delft. Behalve Hi-Five werkten aan deze concerten mee: de koren Concertante en Musica, het koperkwintet van Peter van Dinther (allen voormalig Marinierskapel), pianist Jan Vayne, de zangeressen Petra Berger en Wendy Krikken en zanger Jorge Castro, toetsenist Arthur Postma, bassist Jeroen Nieuwint, organist Wim Loef en de 'Dutch Pipes and Drums' uit Tilburg. Alle concerten stonden onder leiding van dirigent Gerard BrŽas. Het waren geweldige sfeervolle concerten waarvan we enorm hebben genoten. Zeker ook door de goede onderlinge sfeer tussen de muzikanten. De organiserende krant 'Delft op Zondag' maakte er een mooi fotoverslag van, dat u hier kunt bekijken.

9 december 2012: Op deze zondagmorgen werkten we mee aan 'Ein Morgen in Wien', een operettegala in de grote zaal van De Doelen in Rotterdam. Medewerking werd verder verleend door het Rotterdams Operakoor en operettekoor Irene, beide o.l.v. bariton Ago Verdonschot die ook als zangsolist (bariton) te horen was, sopraan Waldin Roes, de Braziliaanse tenor Augusto Valenca en pianist Bert Nicodem. Het concert werd gepresenteerd door Gerard Cox. Het was een fantastisch concert met 2000 enthousiaste luisteraars in de zaal. Op de vraag van Gerard Cox of deze ochtend voor herhaling vatbaar was, klonk uit 2000 monden dan ook een enthousiast 'Ja'. De flyer van het concert kunt u hier bekijken.

4 november 2012:
Try-outconcert 'Ein Morgen in Wien'. In verzorgingstehuis Humanitas in Rotterdam lieten we aan de bewoners alvast het programma van het Doelenconcert van 9 december horen. De hele cast van 9 december deed ook nu mee: het Rotterdams Operakoor, operettekoor Irene, sopraan Waldin Roes, tenor Augusto Valenca, bariton Ago Verdonschot (tevens dirigent van beide koren), pianist Bert Nicodem en natuurlijk Blaaskwintet Hi-Five!

20 oktober 2012: Op deze mooie zaterdagmorgen namen we samen met het Westlands Mannenkoor hun nieuwe kerst-cd op. Deze cd wordt in december 2012 uitgebracht. Sopraan Lilian Farahani, een jonge belofte op operagebied, en pianist Martin van Broekhoven werkten ook aan deze cd mee.

13 oktober 2012: Medewerking aan het jubileumconcert van het Rozenburgs Mannenkoor in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg. Verdere medewerking werd verleend door sopraan Wendy Krikken en pianiste Antoinette Lammers. De algehele muzikale leiding was in handen van dirigent Martin van Broekhoven.

13 september 2012:
Hi-Five werkte mee aan 'Peter van Elswijk & Friends', een zeer gevarieerde muzikale avond rond gitarist Peter van Elswijk, in de grote zaal van Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Behalve optredens van enkele talentvolle leerlingen van Peter, de band Wooden Paul en meester-flamenco-gitarist Eric Vaarzon Morel was Peter te horen samen met Hi-Five. Zij lieten een voorproefje horen van de dubbel-cd die over enkele maanden zal verschijnen met louter werk van Harry Sacksioni.

19 augustus 2012:
Op de allerwarmste dag van de laatste tientallen jaren vierde fluitist Pieter Hofland zijn vijftigste verjaardag. Hi-Five verraste hem met een ludiek optreden in zijn achtertuin, waar de aanwezige familie en vrienden van hebben genoten. Omdat Pieter ook de webmaster is van deze site volgt hier een persoonlijke noot: Beste vrienden van Hi-Five, jullie hebben me deze dag zeer verrast. Ik ben er trots op dat ik lid ben van Hi-Five maar nog trotser dat ik jullie tot mijn vrienden mag rekenen. Bedankt!

18 augustus 2012:
Op de op ťťn na warmste dag van de laatste tientallen jaren traden we op tijdens de Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk van Naaldwijk. In de kerk was het zo mogelijk nog warmer dan buiten, en daar stond de thermometer al boven de 30 graden! Toch werd het een leuk concert dat we met een welverdiend biertje konden afsluiten.

21 april 2012:
Medewerking aan het jubileumconcert van zanggroep Da Capo in de Zijdekerk in Boskoop. Omdat hoboÔst Frank daags voor het concert zijn ringvinger ernstig had gekneusd, werden zijn partijen gespeeld door Bram Hofland, die dat met ťťn repetitie voorbereiding uitstekend deed! De muzikale leiding was deze avond in handen van dirigent Ben Kramer.

13 april 2012: Medewerking aan het lustrumconcert (85 jaar) van Christelijke koorvereniging Sursum Corda in de Zuiderkerk, Kostverloren 2 in Bunschoten-Spakenburg. Behalve door Hi-Five werd medewerking verleend door sopraan Mirjam Feijer, organist Minne Feldman, het Dordtsch Strijkersgilde en dirigent Peter Schlamilch. Zie ook het affiche voor dit concert.

11 maart 2012: Medewerking aan een besloten concert van het Volendams Opera Koor in het Cooltheater in Heerhugowaard.  Het concert was georganiseerd door het Gouden Dagen Fonds en er zaten vooral senioren in de zaal. Sopraansoliste Dorothy Grandia was weer fantastisch en dat kon ook gezegd worden van de mannen Jan de Boer, Bart Poort en Piet de Boer uit het koor, die in Funiculi, Funicula geweldig soleerden. Jorrit van der Ham bespeelde de piano en de algehele muzikale leiding was weer in handen van Peter Schlamilch.

8 januari 2012: Medewerking aan het Driekoningenconcert van kamerkoor Couleur Vocale, een van de koren van Deo Sacrum uit Poeldijk. Het concert zal plaatsvinden in de Machutuskerk in Monster, aanvang 16.00 uur. Zie ook het affiche.

18 december 2011: Alweer het vierde kerstconcert van Hi-Five in de RK-kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk. Medewerking werd verleend door vocaal ensemble '4FamilyQuintet', organist Gerard BrŽas, trompettisten Arthur Kerklaan en Tom Smit en percussionisten Iris van den Bos en Michiel Engelberts. Tijdens dit concert presenteerden we onze nieuwe kerst-CD. Lees ook de artikelen in Groot Westland en in de Westlander.

10 december 2011: Op deze zonnige zaterdag verleenden we medewerking aan het kerstconcert van het Vrije Tijds Koor in de Bosbeskapel in Den Haag, waar we onder meer het gehele oratorium 'The Promise of Christmas' van Dan Burgess uitvoerden. Behalve Hi-Five werkten aan dit concert mee: Mirjam Feijer (sopraan), Gerard de Goeij (bariton), Hans Cok (piano) en Marcel van Duijvenvoorde (orgel). De muzikale leiding was in handen van Kees Schrijver.

26 juni 2011:
Op deze warme zondag werkten we mee aan de jubileummis van het Volendams Operakoor in de Vincentiuskerk in Volendam. Inmiddels zijn we al tien jaar het vaste begeleidingsensemble van dit prachtige koor en we zijn dan ook trots dat we dit jubileum met hun mee mochten vieren.

21 juni 2011: We verleenden medewerking aan het D-examen klarinet van Arwin Prins in De Voorhof in Honselersdijk. Arwin heeft inmiddels al diverse malen bij ons ingevallen, dus deze wederdienst verleenden we hem graag. Hij slaagde met een prachtige 8!

28 mei 2011: We gaven een mini-concertje in het Lambertuskerkje in Heenweg, ter gelegenheid van de open dag waarmee de restauratiewerkzaamheden werden afgerond. Arwin Prins viel in op klarinet.

23 april 2011: We verleenden medewerking aan het Passie- en Paasconcert van CKV Sursum Corda in de Zuiderkerk te Bunschoten-Spakenburg. De organist was Ronald IJmker en het geheel stond onder leiding van dirigent Peter Schlamilch. Zie ook www.sursumcorda-bunschoten.nl.

16 april 2011: Medewerking aan het jubileumconcert van Zangvereniging 'De Hoeksteen' onder leiding van Hans Cok, in de Adriaen Janszkerk in Groot-IJsselmonde (Rotterdam). Het programma varieerde van klassiek tot musical. Verder werd medewerking verleend door Susanne Winkler (sopraan) en Geert Koskamp (tenor).

20 februari 2011: Op deze bijzondere zondag werkten we mee aan een feestelijke kerkdienst in de Rehobothkerk in Honselersdijk ter gelegenheid van de samenvoeging van de Nederlands Hervormde 'Voorhof'-kerk en de Gereformeerde 'Rehoboth'-kerk. Wij waren wederom blij met Arwin Prins als invaller op klarinet! Verder werkten mee: de cantorij van beide kerken, Marcel Silvius op drums, Iris van den Bos op marimba en organist/dirigent/componist Alexander Prins.

28 januari 2011: Medewerking aan het oranjeconcert in de St. Jan de Doperkerk in Wateringen, waar wij 'ons' Volendams Operakoor hebben begeleid! Aan dit concert werd ook meegewerkt door sopraan Dorothy Grandia en pianist Jorrit van der Ham. Het geheel stond onder de muzikale leiding van dirigent Peter Schlamilch.

2 januari 2011: Op deze zondagmiddag verleenden we medewerking aan het Driekoningenconcert van kamerkoor Couleur Vocale (onderdeel van de koren Deo Sacrum uit Poeldijk) onder leiding van Jos Vranken, in de Bartholomeuskerk in Poeldijk. Ook organiste Petra Veenswijk verleende medewerking. Op dit concert werd werd Reges Tharsis voor het eerst uitgevoerd, een compositie van Jos Beijer. Bekijk hier het affiche van het concert.

23 december 2010:
Medewerking aan het kerstconcert van het Rozenburgs Mannenkoor onder leiding van Martin van Broekhoven in de Immanuelkerk in Maassluis. Behalve Hi-Five werkten aan dit concert mee: Waldin Roes (sopraan), Karina Makarova (piano) en Peter Verweij (orgel). De presentatie was in handen van Marjan de Groot.

17 en 18 december 2010 Medewerking aan kerstconcerten van het christelijk koor 'Joy' onder leiding van Alexander Prins in De Wingerd te Krimpen aan den IJssel (17 december) en in de Verrijzeniskerk in Rotterdam-Alexanderpolder (18 december). Bij afwezigheid van Arjan en Frank speelde Bram Hofland (zoon van...) met ons mee op klarinet en Kento Nomura op hobo. Verder speelden mee Judith Worms op piano, Jan Kloosterboer op drums en Peter Wesstein op contrabas.

12 december 2010: Medewerking aan een kerkdienst in de Rehobothkerk te Honselersdijk, met als thema: Lessons and Carols. Ook de cantorij verleende medewerking, evenals Peter Wesstein op contrabas. Muzikale leiding: Alexander Prins.

10 december 2010:Medewerking aan het Christmas Carol Concert van het Westlandkoor Concordia in de Noorderkerk te 's-Gravenzande. Bij ons speelde Marije Clemens mee op hobo. Onze muzikale vriendin Caecilia Boschman begeleidde het koor op piano en de algehele muzikale leiding was in handen van dirigent Bas van Houte.

20 november 2010: Medewerking aan een sfeervol concert van het koor  'Concertante', o.l.v. Gerard BrŽas, in de Elandstraatkerk in Den Haag. Thema was het gehele kerkelijk jaar, dus zowel muziek uit de Paastijd als uit de Kersttijd en andere kerkelijke perioden kwam aan bod. Aan dit concert werkten verder mee: sopraan Margaret Roest, het Arpeggio Trio, Wim Loef (piano), Aarnoud de Groen (orgel) en Martin de Deugd (viool). Mariska Sloot viel bij ons in op klarinet.

6 november 2010:
Medewerking aan een concert van muziekvereniging Excelsior te Genderen. Aan dit concert in de Gereformeerde Kerk in Genderen werkt ook fanfare D.E.S. uit Hedel mee. Wij hadden in Arwin Prins een uitstekende vervanger voor onze klarinettist Arjan, die in 'blijde verwachting' thuis was gebleven. Bekijk hier het affiche.

3 oktober 2010:
Op deze zondag gaven we van 11.00 tot 12.00 uur een koffieconcert in het atrium van centrum A Capella te Naaldwijk.

8 mei 2010: Medewerking aan het jubileumconcert van het Prinsenstad Mannenkoor o.l.v. J. Dik, in de Vierhovenkerk te Delft. Omdat Arjan verhinderd was hadden we Mariska Sloot bereid gevonden de klarinetpartijen voor haar rekening te nemen, wat zij op geweldige wijze deed.

15 april 2010:
Medewerking aan het voorjaarsconcert van het Westlands Dameskoor in de St. Adrianuskerk, Molenstraat 31 te Naaldwijk. Verder werkten mee het Koninklijk Breda’s Mannenkoor, de sopraan Margaret Roest en pianist Joep Moonen. De muzikale leiding was in handen van Hans de Wit.

7 april 2010:
Begeleiding van Hein van den Bos (zoon van Henk en Anke en neefje van Anja) bij zijn eindexamen trombone klassiek aan de Havo voor Muziek en Dans in het Codartsgebouw in Rotterdam. We speelden daar met Hein het Morceau Symphonique van A. Guilmant, dat door Hein en Anja was bewerkt voor trombone en blaaskwintet. Hein slaagde met een dik verdiende acht! Er was nog een reden waarom dit optreden bijzonder was: hoornist Henk speelde weer voor het eerst met ons mee nadat hij door de Ziekte van Bell uitgeschakeld was geweest. Een zeer geslaagde come-back!

28 januari 2010
: Medewerking aan een benefietconcert van het Westlands Mannenkoor in de Adrianuskerk in Naaldwijk. De opbrengsten waren bestemd voor projecten van Wim van der Burg in Kenia. Behalve Hi-Five werkten ook mee de zangeressen Maghen Hilgersum, Jolentha Zaat en Wendy Krikke (allen van kunstcentrum Dario Fo uit Poeldijk) en Djembťgroep Tougoudougou. Joep Moonen zat achter de piano en de algehele muzikale leiding was in handen van Hans de Wit. Met een opbrengst van € 12.500 was het een geslaagd concert. Zie ook het bericht in het AD.

8 januari 2010
: Besloten optreden voor de Rotary Westland in restaurant de Viersprong in Hoek van Holland.

27 december 2009: Medewerking aan een concert van het Volendams Opera Koor in Schouwburg Cool in Heerhugowaard. Achter de piano zat Jorrit van der Ham, sopraansoliste was Leonie van Veen en de algehele muzikale leiding was weer in handen van Peter Schlamilch.

20 december 2009:
Na vijf jaar gaf Hi-Five eindelijk weer een eigen kerstconcert, in de RK kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk. Medewerking werd verleend door vocaal ensemble '4-Family Quintet', trompettisten Arthur Kerklaan en Tom Smit, organist Gerard BrŽas en percussioniste Iris van den Bos. Daarbij hadden we een stand-in in ons midden: hoornist Alex Thyssen verving de door de Ziekte van Bell tijdelijk uitgeschakelde Henk van den Bos.
Het concert, dat financieel mede mogelijk werd gemaakt door een gulle gift van Stichting VSB Fonds Westland, werd goed bezocht, ondanks het dikke pak sneeuw dat die middag was gevallen.

12 december 2009
: Medewerking aan een adventsconcert van het Vrijetijdskoor Loosduinen o.l.v. Kees Schrijver, in de Bosbeskapel in Den Haag. Medewerking werd verleend door sopraan Mirjam Feijer, organist Gerrit Koorevaar en pianist/arrangeur Hans Cok.

11 oktober 2009:
Medewerking aan het jubileumconcert (144 jaar!) van het Breda's Mannenkoor, in het Chassť theater te Breda. Wegens ziekte van dirigent Hans de Wit en onze hoboÔst Frank werd het een concert met een hoog improvisatie-gehalte. Anja paste met veel knip- en plakwerk al haar arrangementen snel aan, pianist Joep Moonen nam de algehele muzikale leiding in handen en we hadden een heerlijke avond. Daaraan werd heel veel bijgedragen door de geweldige solisten van die avond: sopraan An de Ridder en bas Peter van Hoesel. Lees hier het verslag van De Stem.

5 juli 2009:
Benefietconcert voor kinderdorp Namugongo, en afscheid van 'onze' Ferdinand. Lees ons eigen verslag, bekijk ons affiche en lees wat het Algemeen Dagblad erover schreef. Wilt u het project alsnog steunen, dan kunt u hier de informatiebrief en het machtigingsformulier downloaden.

21 juni 2009: Concert in de 'Schelp' in de stadstuin in Oosterhout.

19-24 mei 2009: Concertreis naar Rome met het Volendams Opera Koor. Lees ook de aankondiging in het Algemeen Dagblad. Het fotoalbum van deze prachtige reis vindt u hier.

1 februari 2009: Medewerking aan een concert van het Volendams Opera Koor in Mijdrecht.

30 januari 2009: Medewerking aan het Oranjeconcert in de St. Jan de Doper-kerk in Wateringen, in samenwerking met het Westlands Mannenkoor. Solisten: Margaret Roest en Marco Bakker. Het Velo-Nieuws maakte er mooie foto's van.

21 december 2008: Medewerking aan het traditionele Atrium concert met de levende kerststal in het stadhuis van Den Haag. Wij deden dat samen met de Westlandse koorvereniging Musica, o.l.v. Gerard BrŽas.

15, 17, 18 en 23 december 2008: Medewerking aan de kerstconcerten van het Westlands Mannenkoor in Delft, Naaldwijk, Poeldijk en Vlaardingen. Met medewerking van sopraan Lisette Emmink en pianist Joep Moonen. De algehele muzikale leiding was in handen van dirigent Hans de Wit.

31 augustus 2008: Medewerking aan een concert van het Volendams Opera Koor in Dokkum.

juni 2008: Hi-Five is begonnen met de opnamen van een Kerst-CD. Deze zal in 2009 verkrijgbaar zijn. U wordt via deze website op de hoogte gehouden.

13 april 2008: In een volle RK-kerk Honselersdijk mochten we samen met het Volendams Operakoor, dirigent Peter Schlamilch, sopraan Dorothy Grandia, tenor Bart Poort en pianiste Caecilia Boschman ons 10-jarig bestaan in een Heilige Mis gedenken. Het werd een feestelijk gebeuren, met prachtige muziek en enthousiaste toehoorders. We voelden ons deze dag bevoorrecht dit te mogen meemaken! De pers had tevoren al aandacht aan deze gebeurtenis geschonken: lees hier .

29 maart 2008: Onze klarinettist Ferdinand werd 50 jaar! Wij verrasten hem met een bijzonder optreden. Zie ook het verslag dat Anja schreef.

18, 19 en 20 december 2007: Medewerking aan de kerstconcerten van Dario Fo in respectievelijk Wateringen, Naaldwijk en Maassluis.

8 december 2007: Optreden op de beurs voor vijftigplussers in de Groenoordhallen in Leiden.

6 oktober 2007: Medewerking aan het jubileumconcert van het Zoetermeers Dameskoor o.l.v. Hans de Wit, in de Dorpskerk te Zoetermeer. De overige medewerkenden waren: pianist Joep Moonen, sopraan Lisette Emmink, mezzosopraan Ann Callens-Janssens en tenor Govaert Hachť. Foto's kunt u vinden op de site van het Zoetermeers Dameskoor.

23 mei 2007: Medewerking aan een besloten concert van het Volendams Opera Koor in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Sopraan: Miranda van Kralingen.

15 tm 17 mei 2007: Concertreis naar Dresden (Duitsland) met het Volendams Opera Koor o.l.v. Peter Schlamilch. Sopraan: Anderske Kaspersma, tenor: Bart Poort, piano: Jorrit van der Ham. Op 16 mei hebben we een concert gegeven in de Martin Luther Kirche.

14 april 2007: Medewerking aan het jubileumconcert van het Shellkoor o.l.v. Hans de Wit, in de Lutherse Kerk te Den Haag.

10 februari 2007: Medewerking aan een concert van het Volendams Opera Koor o.l.v. Peter Schlamilch, in de St. Johannes de Doper kerk in Mijdrecht.

26 januari 2007: Medewerking aan het Oranjeconcert van de Westlandse koorvereniging 'Musica' o.l.v. Gerard Breas, in de St.Jan de Doper kerk te Wateringen. Aan dit concert werkten verder nog mee: Ira Spaulding, Margaret Roest, Far Out, Wim Loef en Peter Bontje.

23 december 2006: Medewerking aan 'The Promise of Christmas' i.s.m. Mojoko en The Chapel Singers, in de Emmauskerk, Leyweg, Den Haag.

19 december 2006: Medewerking aan 'The Promise of Christmas', i.s.m. The Chapel Singers en Mojoko, in the H. Antonius Abt - kerk te Scheveningen. Lees ook het verslag uit de Scheveningse Courant.

November 2006: Hi-Five reisde naar Canada voor een concert-tour met mannenkoor 'The Ambassadors' te Hamilton, Ontario. Groot Naaldwijk schreef er een artikel over, evenals
de Westland Post.
Op het programma stonden de volgende concerten:
* Friday, Nov 10, 2006 at 8:00 pm
Bowmanville Rehoboth Christian Reformed Church
* Saturday, Nov 11, 2006 at 7:30 pm
Trenton Christian Reformed Church
* Sunday, Nov 12, 2006 at 6:00 pm
Newmarket Christian Reformed Church
* Wednesday, Nov 15, 2006 at 8:00 pm
Hamilton First Christian Reformed Church
* Friday, Nov 17, 2006 at 7:30 pm
Chatham First Presbyterian Church Fifth St
Het programma kunt u hier inzien.
Een uitgebreid verslag kunt u binnenkort op deze plaats verwachten.

26 tm 29 oktober 2006: Concertreis naar Straatsburg, Frankrijk, met een gelegenheidskoor o.l.v. Gerard BrŽas. (Verslag).

Voorjaar 2006: Start van de opnamen van onze eerste CD.

30 april 2006: Medewerking aan de H. Mis (Oogstdankdag) in Breezand, met het Volendams Opera Koor. Tevens werd in deze dienst aandacht besteed aan de Koninklijke onderscheiding welke was toegekend aan pastoor Berkhout.

28 januari 2006: Medewerking aan een concert in theater De Klinker in Winschoten, samen met het Volendams Opera Koor.

27 januari 2006: Medewerking aan het Oranjeconcert in de Johannes de Doperkerk in Wateringen, samen met het Westlandkoor Concordia.

15 januari 2006: Medewerking aan de H. Mis in de Vincentiuskerk te Volendam, samen met het Volendams Opera Koor.

21 en 22 december 2005: Medewerking aan de kerstconcerten van het Westlands Mannenkoor in Poeldijk en Naaldwijk. Lees ook het verslag.

10 december 2005: Medewerking aan het kerstconcert van het Vrije Tijds Koor (VTK) in Loosduinen.

24 november 2005: Muzikale presentatie op de bijeenkomst van de Rotaryclub Westland, in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

19 november 2005: Medewerking aan een concert van het Westlands Mannenkoor en het Siemens Koor in de Elandstraatkerk te Den Haag.

24 september 2005: Medewerking aan het jubileumconcert van het Prinsenstad Mannenkoor in Delft.

11 en 13 augustus 2005: Optreden op de Zomerbloemententoon-stelling in de Oude Kerk in Naaldwijk tijdens het Hendrik van Naaldwijk-festival.

17 juni 2005: Optreden tijdens een concours-hippique in Hoofddorp, samen met het Volendams Opera Koor.

5 juni 2005: Medewerking aan het 'Concerto in Memoriam' op begraafplaats Westerveld te Driehuis, samen met het Volendams Opera Koor. Zie ook het verslag. Via de website van Westerveld kunt u ook een kort videoverslag bekijken.

4 juni 2005: Medewerking aan het concert van het Zoetermeers Dameskoor o.l.v. Hans de Wit in de Dorpskerk te Zoetermeer.
Zie ook het volgende krantenberichtje.

19 tm 22 mei 2005: Concertreis naar Bitburg (Duitsland) met het Volendams Opera Koor o.l.v. Peter Schlamilch. Sopraan: Dorothy Grandia.

29 april 2005: Concert met mannenkoor 'The Ambassadors'uit Hamilton (Canada) in de RK kerk te Honselersdijk, ter gelegenheid van 60 jaar bevrijding.

2 april 2005: Medewerking aan een optreden van het Volendams Opera Koor op het Noord-Hollands Korenfestival te Hoogwoud.

13 januari 2005: Medewerking aan een benefietconcert van het Westlands Mannenkoor t.b.v. de slachtoffers van de Tsunami.

19 december 2004: Kerstconcert van Hi-Five in de RK Kerk te Honselersdijk. Onze muzikale gasten waren: Vocaal ensemble 'Good Company', trompettisten Arthur Kerklaan en Tom Smit, organist Wim Voogd, bassist Peter Wesstein en percussionist Coen Kuiper. Lees hier het voorafje uit de Westland Post.

18 december 2004: Medewerking aan een kerstconcert van het Volendams Opera Koor in Steenwijk, theater De Meenthe.

18 september 2004: Medewerking aan een concert van het Westlands Mannenkoor in De Voorhof te Honselersdijk, i.v.m. het jubileum van de Nederlands Hervormde gemeente in Honselersdijk.

6 juni 2004: Medewerking aan het 'Concerto in Memoriam' op begraafplaats Westerveld te Driehuis, samen met het Volendams Opera Koor.

14 mei 2004: Medewerking aan een concert van het Prinsenstad Mannenkoor in de Vierhovenkerk te Delft.

2 mei 2004: Medewerking aan de H. Mis in de RK Kerk te Tuitjenhorn, samen met het Volendams Opera Koor.

29 april 2004: Medewerking aan een Oranjeconcert in de Nederlands Hervormde Kerk te Ter Heijde aan Zee.

22 april 2004: Medewerking aan een concert van het Westlands Dameskoor o.l.v. Hans de Wit in de St. Adrianuskerk te Naaldwijk.

6 maart 2004: Opname CD 'Highlights' van het Westlands Dameskoor o.l.v. Hans de Wit, in de Ontmoetingskerk te Naaldwijk.

21 december 2003: Ons eerste eigen kerstconcert in de RK Kerk in Honselersdijk. Onze muzikale gasten waren: Vocaal ensemble 'Good Company', trompettisten Arthur Kerklaan en Tom Smit, organist Alexander Prins en percussionist Coen Kuiper.
De pers schreef er vooraf dit krantenbericht over.

17 december 2003: Medewerking aan een kerstconcert in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

27 september 2003: Optreden op de jaarlijkse feestavond van de RK parochie van Honselersdijk, in gebouw Rehoboth te Honselersdijk.

17 augustus 2003: Medewerking aan de kerkdienst in de Kandelaar te Naaldwijk, t.g.v. de bevestiging van de nieuwe dominee.

15 augustus 2003: Optreden op de Zomerbloemententoonstelling in Naaldwijk, Grote Kerk.

20 en 21 juni 2003: Optredens op 'De Nachten', een theaterfestival in De Naald in Naaldwijk. Thema: 'Extreem'.

20 april 2003: Medewerking aan de Mis op 1e Paasdag in de Paschalis Baylon kerk aan de Wassenaarseweg in Den Haag. Organist en koordirigent was Wim Voogd.

31 januari 2003: Medewerking aan het Oranjeconcert van het Westlands Mannenkoor in de St. Johannes de Doper-kerk in Wateringen.

18 januari 2003: Medewerking aan een concert van het Volendams Opera Koor in de RK kerk te Markelo.

12 januari 2003: Medewerking aan een nieuwjaarsconcert in Hoogvliet.

17 december 2002: Medewerking aan een kerstviering in Dienstencentrum De Hunselaer in Honselersdijk.

14 december 2002: Medewerking aan het kerstconcert van het Vrije Tijds Koor uit Loosduinen in de Ontmoetingskerk, Aaltje Noorderwierstraat, Den Haag.

3 november 2002: Medewerking aan een concert van het Volendams Opera Koor in Kudelstaart.

26 oktober 2002: Medewerking met het Volendams Opera Koor aan de H. Mis in de Parochie Heilige Antonius Abt te Schaijk.

2 september 2002: Medewerking aan een concert van het Volendams Opera Koor in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

29 augustus en 1 september 2002: Concerten op de Zomerbloemententoonstelling in de Grote Kerk in Naaldwijk.

18 juni 2002: Begeleiding van conservatoriumstudente Miranda bij haar eindexamen Euphonium aan de Hogeschool der Kunsten in Arnhem.

14 mei 2002: Medewerking aan het jubileumconcert van het Westlands Dameskoor o.l.v. Hans de Wit.

6 t/m 11 april 2002: Concertreis naar Malta, als begeleiders van het Volendams Opera Koor o.l.v. Peter Schlamilch. Pianiste: Caecilia Boschman, sopraan: Marjorie Ginczinger. Zie ook het artikel van Groot Naaldwijk.

5 april 2002: Medewerking aan een benefietconcert t.b.v. het Lilianefonds door Westlandkoor Concordia o.l.v. Peter Schlamilch. Andere medewerkenden waren het mannenkoor Bravi Bravi en pianiste Caecilia Boschman. Plaats van handeling: de Noorderkerk te 's-Gravenzande. Lees hier wat de krant over dit concert schreef.

24 maart 2002: Medewerking aan een concert in de Bartholomeuskerk te Poeldijk door het koor Deo Sacrum o.l.v. Evert Wagter. Bijzonderheid daarbij was de premiere van het werk 'Via Crucis' van Janos Vajda.

24 februari 2002: Concertje voor de bewoners van verpleeghuis 'Parnassia' in Den Haag.

23 december 2001: Medewerking aan een kerstconcert in de Antwoordkerk te Hoogvliet.

4 november 2001: Medewerking aan de ochtenddienst in de Gereformeerde Kerk te Honselersdijk.

6 mei 2001: Medewerking aan een feestelijke mis in de St. Vincentiuskerk te Volendam ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Volendams Opera Koor.

8 april 2001: Medewerking aan de ochtenddienst in de Hervormde Kerk te Honselersdijk.

22 december 2000: Medewerking aan een kerstconcert in Engelse stijl in Maassluis, met diverse koren onder leiding van Alexander Prins.

15 december 2000: Medewerking aan een kerstconcert van Westlandkoor Concordia o.l.v. Peter Schlamilch in De Hoeksteen te Maasdijk.

9 december 2000: Medewerking aan een concert van de Zangkoren Deo Sacrum o.l.v. Evert Wagter in de Bartholomeuskerk te Poeldijk.

20 november 2000: Concertje tijdens de jaarvergadering van Stichting Wekker in de Noviteit te Monster.

27 oktober 2000: Medewerking aan het najaarsconcert van het Prinsenstad Mannenkoor te Delft.

17 en 20 augustus 2000: Muzikale medewerking aan de Zomerbloemententoonstelling in de Grote Kerk te Naaldwijk.

11 mei 2000: Medewerking aan het moederdagconcert van het Westlands Dames Koor o.l.v. Hans de Wit in de Adrianuskerk in Naaldwijk.

19 maart 2000: Concertje in psychiatrisch centrum 'Dorestad' in Den Haag.

15, 16 en 22 december 1999: Medewerking aan de kerstconcerten van het Westlands Mannenkoor o.l.v. Hans de Wit in respectievelijk de St. Jan de Doperkerk in Wateringen, de St. Adrianuskerk te Naaldwijk en in de aula van de TU in Delft.